Allemaal clowntjes

Vind jij clowntjes ook te gek? Wil jij ook eens clown zijn? Hier doen we wat clowns ook doen… samen leren goochelen… mooie figuurtjes maken van ballonnen…  spelen als een clown en we leren ook een echte clownendans! 

Ridders en Prinsessen OF Feeën en Piraten

Hou jij ook zo van Ridders en Prinsessen / Feeën en Piraten?

In dit spel doen wij ook wat zij doen!

Zino Balino komt naar jouw feestje en brengt zijn feestkoffers mee. Samen met de kinderen gaat hij op zoek naar een schat en worden we allemaal… (in thema).

In de koffers zit verkleedkledij en spel-/knutselmateriaal voor de kinderen. Elk kledingstuk is uniek en handgemaakt. Elk kind krijgt een ballonfiguurtje en kleine verrassing mee naar huis. De verkleedkledij gaat terug in de koffer. 

Bij de thema’s Ridders en Prinsessen of Feeën en Piraten is er ook een knutselactiviteit.

Praktische info:

Duur: 2 u. 30 min. – Max. 15 kinderen 

Minimum 1 volwassene is ter plaatse aanwezig voor wat hulp en toezicht.

Zino heeft een vertelhoek nodig met een stopcontact in de buurt en voldoende bewegingsruimte om te spelen en te dansen, zet breekbare spullen aan de kant! 

De jarige ontvangt de gasten en verzamelt de cadeautjes, deze worden tijdens het pakjesspel uitgedeeld en open gemaakt. Indien u hapjes en drankjes voorziet kunnen we dat inplannen tussen de activiteiten, de kinderen mogen verkleed aan tafel gaan. 

Voorzie ook voldoende plaats aan een tafel om te knutselen bij de thema’s Ridders en Prinsessen of Feeën en Piraten.

Tijdens het ballonplooien is er zeker ook tijd voor vrij spel. Gelieve het aantal kinderen en hun leeftijd te vermelden bij de boeking.