Ward is een veelzijdig artiest die als muzikant, acteur en clown door het leven gaat. Hij creëerde het typetje Zino Balino, een gekke clown die klein en groot pleziert met mooie ballonfiguren en leuke goocheltrucs. Hij richtte wAw Art op om artistiek te blijven groeien en om samen te kunnen werken met andere creatievelingen. Zino Balino werkt regelmatig samen met Balieke van Gribadoe en Pipoliny van Crealiny.
Ward is acteur bij het ‘interactief theater’ van AndersOm en ‘terugspeeltheater’ bij Levenzegt
Sinds het seizoen 2017 is Ward ook acteur living history in het openluchtmuseum Bokrijk.

“Elke vorm van creativiteit is een proces van innerlijke groei.”
Plezier beleven, actief leren en reflecteren staan centraal. Ward is een entertainer en stelt zijn artistieke talenten ook ten dienste van leerprocessen. Ward heeft zijn boekentas aan de kant gezet maar draagt een rugzak vol ervaringen met zich mee als muziekleraar voor kinderen en volwassenen.

PORTFOLIO & VIDEOVOORSTELLING WARD

ZINO BALINO @YOUTUBE

wAw Art

wAw Art ondersteunt artistieke en sociaal-educatieve activiteiten in een brede maatschappelijke context.

wAw Art brengt mensen samen die creatief bezig zijn met theater, muziek, dans, beeld, kinderanimatie … Samen brainstormen, ideeën uitwerken en uitvoeren, voor en achter de schermen meewerken. Zowel vrijwilligers als professionals, artistieke of zakelijke talenten, ter ondersteuning van andere artiesten of gewoon helemaal voor jezelf. wAw Art staat open voor alle mogelijke initiatieven.