En knotsgekke show om de intrede van Sinterklaas op jouw evenement of bedrijfsfeest in te leiden.

Clownpiet en Danspiet zijn 2 roetpieten die alles in gereedheid brengen voor de komst van de Sint. Ze controleren de troon van Sinterklaas, Clownpiet heeft zijn goochelkoffer meegebracht en Danspiet beheerst de kinderdisco en bijbehorende ‘moves’ als geen ander. Samen met de kinderen leren ze een dansje en een liedje voor de Sint zodat we die op het eind van de show gepast kunnen ontvangen…

Een show vol humor waarin goocheltrucjes, kinderdisco en sinterklaasliedjes elkaar afwisselen.

Duur van de show:

U kan kiezen tussen een versie van 1 uur of 2 x 45 min. met een kwartiertje pauze tussen. In de 2e versie leren we allemaal samen ook een ballonfiguurtje plooien.

Randanimatie:

Indien gewenst kunnen de pieten ook langer blijven om de kinderen te animeren met ballonplooien, grime en/of airbrush tattoos, wanneer ze hun beurt afwachten om bij de Sint te komen.

Wij werken elk jaar veel samen met de Sint dus als u hem nog niet gevraagd heeft om samen met Pakjespiet langs te komen tijdens jullie feest, kunnen wij dat ook voor u regelen. Eventueel brengen we ook voor elk kind een snoepzakje mee.

Bij dit totaalpakket zorgen wij ook voor een gepast decor en de troon van Sinterklaas.

Bezorg ons de nodige info wat betreft aantal kinderen, de locatie, tijdsduur en de gewenste animatie en wij sturen u een offerte op maat.

Wij brengen onze geluidsinstallatie mee. Gelieve er rekening mee te houden dat we die na de show ook weer inpakken en dus niet beschikbaar blijft voor achtergrondmuziek of micro voor de Sint. Als u kiest voor het totaalpakket laten we die uiteraard de hele tijd staan en zorgen wij voor alles.